Kosten PCR sneltest met Reisdocument
☝Klik en Koop Vandaag!☝

Zo plan je een PCR test met Reisverklaring in Bodegraven in

Zo plan je een PCR test met Reisverklaring in Bodegraven in

Wil jij binnenkort reizen, dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Bodegraven inplannen. De regels zijn momenteel logischerwijs strenger, omdat de verspreiding van het coronavirus moet worden tegengegaan. Daarom wordt reizen afgeraden, maar niet verboden. Het is goed mogelijk dat jij je reis naar het buitenland niet meer kunt uitstellen en dan moet je bewijzen dat je gezond bent. Door de onderstaande stappen uit te voeren plan je je PCR test met Reisverklaring dan probleemloos in. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Bodegraven.

Een tijd boeken voor je PCR test met Reisverklaring in Bodegraven of in de buurt reis verklaring Reeuwijk, Vondelwijk, Boskoop, Waarder, Gouwsluis, Weijpoort, en Driebruggen

Het eerste wat je moet doen is een afspraak maken voor je PCR test. Dat doe je online en als je je testcentrum in Bodegraven selecteert, zie je direct welke data en tijden er nog open staan. Dan is het belangrijk dat je de juiste plek kiest, want er gelden regels voor de Reisverklaring die je meekrijgt. Deze regels zijn per land verschillend. Om dit goed te doen, loop je de volgende stappen door:

  • Bestudeer de regels die gelden in het land waar je naartoe gaat. Waarschijnlijk mag er maximaal maar 3 dagen tussen het moment van de testafname en het moment van vertrek zitten.
  • Bekijk wanneer je de resultaten ontvangt. Doe je de test in de ochtend, dan krijg je ze dezelfde dag ’s avonds al. Heb je een test geboekt in de middag, dan is dat pas de volgende dag in de avond.
  • Zorg ervoor dat je een standaard PCR test boekt en geen sneltest of antistoffentest. Deze laatste twee zijn niet voldoende als je wilt kunnen reizen en fungeren alleen als aanvullende documentatie.
  • Plan een tijd in die binnen de termijn valt en waarmee je de resultaten en de Reisverklaring ontvangt voordat je vertrekt

Laat de test afnemen

Nu je de test hebt ingepland op de juiste tijd, is het afwachten tot het zover is. Dan ga je naar het testcentrum en laat je de test afnemen. Dit gaat erg snel en je bent er niet meer dan 15 minuten van je tijd mee kwijt. Er wordt slijm uit je neus gehaald met een wattenstaafje. Deze wordt diep in beide neusgaten ingebracht. Dat doet geen pijn, maar het is wel een raar gevoel. De wattenstaafjes met je monster gaan naar het laboratorium waar ze worden vermenigvuldigd om te kijken of het covid betreft. Je krijgt de uitslag dan dus dezelfde avond of de avond erna. Plan vandaag uw afspraak bij testlocatie Bodegraven ⮞

De resultaten en de reis

PCR-testen inclusief gratis reisverklaring bij teststraten in Bodegraven, [nearby] en [nearby]

De resultaten van je PCR test met Reisverklaring in Bodegraven worden digitaal opgestuurd naar je e-mailadres. Als deze negatief zijn, dan wordt daar direct ook de Reisverklaring aan toegevoegd en kun je theoretisch direct vertrekken. Je moet de procedure dan wel nogmaals doorlopen voor de terugreis en dan volg je de Nederlandse regels. Is de test positief, dan krijg je uiteraard geen Reisverklaring en moet je in quarantaine. De GGD neemt in dat geval contact met je op en begeleidt je tot je weer beter bent.