Kosten PCR sneltest met Reisdocument
☝Klik en Koop Vandaag!☝

Een PCR test met Reisverklaring in Gouda

Een PCR test met Reisverklaring in Gouda

Als je momenteel op reis moet, dan plan je een PCR test met Reisverklaring in Gouda of in de omgeving: Reeuwijk, Gouderak, Waddinxveen, Haastrecht, en Stein en in de regio van reis certificaat Reeuwijk, Waddinxveen, Haastrecht, Gouderak, en Stein in om aan te kunnen tonen dat je gezond bent. Deze test moet maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen, maar controleer dat, want de regels kunnen per land verschillen. Heb je een geldige Reisverklaring samen met je paspoort en ticket, dan kun je probleemloos op reis. Dit wordt momenteel overigens wel afgeraden. Ook al lijkt dit allemaal erg lastig, dat valt wel mee, want zo lang je je PCR test met Reisverklaring op het juiste moment inplant, kan je weinig overkomen. Boek Antigeentest voor reizen in de locaties Haastrecht, Reeuwijk en Waddinxveen.

Het juiste tijdstip voor je PCR test met Reisverklaring in Gouda

Voordat je je PCR test inplant is het verstandig dat je nadenkt over het juiste tijdstip. Bestudeer de regels in het land waar je naartoe gaat en maak op die manier een beslissing. De tijd van de afname van de test zelf is dan van belang, maar ook wanneer je de resultaten krijgt. Als je je test niet meer dan 72 uur voordat je vertrekt inplant, dan zit je meestal goed. De resultaten krijg je per e-mail en die moeten komen voordat je vertrekt. Je kunt dan rekening houden met de volgende situaties:

  • De resultaten voor een PCR test met Reisverklaring die in de ochtend zijn afgenomen worden ’s avonds op dezelfde dag toegestuurd.
  • De resultaten voor een test die in de middag is uitgevoerd, komen de volgende dag ook in de avond.

Doe geen PCR sneltest of antistoffentest

Het tijdstip waarop je PCR test wordt afgenomen is dus erg belangrijk en doe je dat goed, dan krijg je de resultaten één of twee avonden voor vertrek. Het is dan ook belangrijk dat je geen PCR sneltest en geen antistoffentest inplant. Deze twee worden ook coronatest genoemd, maar zijn niet voldoende als je wilt reizen. Ze kunnen wel fungeren als toevoeging aan de Reisverklaring van de standaard PCR test en in sommige landen is dat verplicht. Je zult altijd een PCR test met Reisverklaring in Gouda moeten doen als je de grens over wilt. Of je daar andere testresultaten bij moet leveren, dat hangt af van het land dat je gaat bezoeken. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Gouda.

Hoe wordt de test gedaan?

Het inplannen van de test is gemakkelijk. Ga online, kies je testcentrum in Gouda uit en je ziet direct welke data en tijdstippen er nog beschikbaar zijn. Nadat je je keuze hebt gemaakt en jezelf hebt aangemeld, is het een kwestie van opdagen. Tijdens de test wordt er een wattenstaafje diep je neus in gebracht. Dat doet geen pijn, maar het gevoel is wel onaangenaam en moet in beide neusgaten gedaan worden. Gelukkig is het zo voorbij en daarna kun je naar huis. Al met al ben je niet meer dan 15 minuten binnen geweest. Vandaag plek bij testlocaties Gouda, Waddinxveen en Stein, Plan nu ⮞

De resultaten

Als je de resultaten ‘s avonds ontvangt, zullen deze positief of negatief zijn. Als ze negatief zijn wordt je Reisverklaring direct ook bijgevoegd en kun je vertrekken. Bij een positief resultaat neemt de GGD contact met je op en krijg je begeleiding tot je weer beter bent.

Tarieven PCR-testen met COVID reiscertificaat
☝Hier - Koop Vandaag!☝